Tuottajia rekisterissä: 14 kpl

Fileniuksen Villisika

Tuotamme erittäin laadukasta riistalihaa eettisesti ja luonnonmukaisesti v.2008 alkaen 6ha tarha-alueella Lieksassa (fileniuksenvillisika.com).
TUTUSTU LISÄÄ!

Yläpihan Tila

Yläpihan Tila on vanha sukutila, joka sijaitsee komeissa vaaramaisemissa Valtimolla Sivakan kylässä. Päätuotantosuuntiamme ovat leivonnaiset ja kylämatkailu. Vanhassa maalaistalossa toimii kesäkahvila ja kirpputori. Esteetön pääsy. Kotileipomotuotteita myös mukaan. Järjestämme myyjäisiä ym. tapahtumia ympäri vuoden. Puutarhassamme kasvavat makeat mansikat, herukat ja omenat.
TUTUSTU LISÄÄ!

Timosen Luomutila

Meille eläinten hyvinvointi on kunnia-asia. Tuotamme taatusti puhdasta ja maukasta Luomu-naudanlihaa, jota on mahdollista ostaa ennakkotilausperiaatteella. Räätälöidyt tilavierailut ennakkoon sovittuna ajankohtana. Tilan eläinmäärä noin 140 eläintä. Tilalla myös ratsastusta ja hevosajelua ennakkoon sovittaessa. Tila luomutuotannossa jo vuodesta 1991 alkaen.
TUTUSTU LISÄÄ!

Tmi Satuhaka

Hoidamme luonnonlaitumia mm. Kolin kansallispuistossa ja Sotkamon Naapurinvaaralla. Laiduneläiminä on mm. lampaita ja vasikoita, joista osa teurastetaan heinä-marraskuussa. Myynnissä on myös lampaan- ja vasikantaljoja, sekä lampaan raakavillaa esim. kehruuseen ja huovutukseen.
TUTUSTU LISÄÄ!